Δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο

Με την άφιξη σας στους χώρους μας θα σας μεταφέρουμε δωρεάν στο αεροδρόμιο, όπως και να σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο κατά την επιστροφή σας. Το προσωπικό μας θα αναλάβει να μεταφέρει τις αποσκευές σας.

Το αυτοκίνητο μεταφοράς διατεθεί τον απαραίτητο εξοπλισμό για μικρά παιδιά.

 

24ώρη εξυπηρέτηση

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες όλες τις ώρες της ημέρας, τόσο η φύλαξη του αυτοκινήτου σας αλλά και η μετακίνηση σας προς και από το αεροδρόμιο.

 

Ασφάλεια στους χώρους μας

Όλοι οι χώροι στάθμευσης παρακολουθούνται με κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος, όπως επίσης και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις μας. Υπάρχει επαρκής φωτισμός και πάντα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό.

 

Υπηρεσία VALET

Η παράδοση του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει στο αεροδρόμιο, το προσωπικό μας να σας περιμένει στο αεροδρόμιο. Στην επιστροφή, θα σας περιμένουμε για να σας παραδώσουμε άμεσα το αυτοκίνητο σας μόλις βγείτε από το αεροδρόμιο.

 

Παρκινγκ για μηχανές

Εκτός από αυτοκίνητα μπορείτε να αφήσετε στο παρκινγκ μας και τη μηχανή σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

 

Πλύσιμο αυτοκινήτου

Μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας πλυμένο (μέσα κ έξω) μόλις επιστρέψετε από την πτήση σας. Ενημερώστε μας και εμείς θα φροντίσουμε να σας το παραδόσουμε πεντακάθαρο!

 

Φροντίδα αυτοκινήτου

Μπορούμε να φροντίσουμε το αυτοκίνητο σας όσο βρίσκεται στο χώρο μας ελέγχοντας την πίεση των ελαστικών, τη μπαταρία του οχήματος ώστε να μην σας αφήσει μετά από πολλές μέρες ακινησίας με ειδικό εξοπλισμένο σύστημα για φόρτιση μπαταρίας και αυτοκινήτου (ηλεκτρικού).