Θα φροντίσουμε για τη παραλαβή και παράδοση του οχήματος σας (Valet) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Αυτή τη στιγμή δεν διαθέτουμε όχημα μεταφοράς με ειδική ράμπα.
Το χρονικό περιθώριο αυτό εξαρτάται πάντα από την αεροπορική εταιρεία με την οποία θα ταξιδέψετε. Συνήθως χρειάζεται να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο 1 έως 2 ώρες πριν από την πτήση σας. Φροντίστε όμως να το επιβεβαιώσετε με την αεροπορική εταιρεία σας.
Υπολογίστε 3 λεπτά για τη μεταφορά σας από το πάρκινγκ αεροδρομίου της ALPHAPARK.
Η υπηρεσία μεταφοράς με το αυτοκίνητο ""mini bus" βανάκι από και προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Στα αυτοκίνητα μεταφοράς της ALPHAPARK υπάρχουν διαθέσιμα παιδικά καθίσματα για ασφαλή μεταφορά μικρών παιδιών, με προδιαγραφές από 0 έως 36 kg. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας κατά την κράτηση.
Στην ALPHAPARK δεν κοιμόμαστε ποτέ! Είμαστε συνέχεια στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα 365 μέρες το χρόνο.
Η κράτηση δεν απαιτείται αλλά σας την προτείνουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 23104244444, με email στο info@alphaparking.gr, online στο alphaparking.gr